A dobro znas koliko su ljudi na ovom forumu napadani i sta im sve sve radilo. Drago mi je da se nikada nismo obazirali na to i da smo pricali o Zelji.Hare79 je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 3:58 pmSlazem se u svemu, pogotovo u tome da nije ni trebao dolaziti.storm_raider je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 3:55 pmNije da nismo upozoravali i nije da nismo podnijeli velike napade zbog toga. Ko normalan vjeruje da je nekoga Miske placao da pise na forumu ili da taj covjek ima uticaj ovdje? Da li postoji iko normalan da u te lazi vjeruje? Radi se o tome da takvi nisu navikli drugacije da rade, pa misle da svijet oko njih isto funkcionise. Lopov misli da su svi lopovi. Sami smo krivi, nevjerovatno je da smo dopustili to.
Nisam nijednog trenera nikada tjerao, necu ni sada. Nisi trebao ni dolaziti. E sada pocisti ovaj nered koji si napravio. Brukas prezime svog velikog oca!
Nema od toga nista. Ide se u unistavanje kluba do kraja, i onda ce lesinari do kraja opljackati sta ostane od kluba. Ici ce se na izgovor da se pomocni mora prodati, da nema druge, napravit ce se neka prcija od trening kampa, sa jednim i po terenom i tako...ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 4:00 pmAmare budi covjek i otidji dostojanstveno sam.
Stoposto brate, tuga realno.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 3:56 pmE ovo boldirano sto posto tacno. Zijanili, vjerovatno necemo ni Evrope vidjet, a boli me *****. Tuzno...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 3:54 pmOp op.
4 zadnje tekme 1 bod. Dakle 3 poraza, jedan remi.
Ima li išta da je bolje nego prije. Evo došli smo i to sličnog niza poraza.
Kakva karma, ja ne mogu da vjerujem. Hoće li sada ovi reći da je vakat da odu ovi jer jbg imamo taj neki niz loših rezultata. Kantaju nas na Grbavici, kantaju nas i vani. Pretežno sela i mjesne zajednice.
Amare brukaš se.
Ubio si nam volju za Željom i to je stvarno ono što najviše boli i to je najveći poraz naš. Razvalio si nas u svakom segmentu.
Ljudi opušteno, ko ga jebe. Željo više nije ono što je bio, tako da nek ostane lijepa uspomena, ko zna hoće li ga biti više.
Nazalost, grijesis. On je kriv za sve, apsolutno sve.TOJEMOJTIM je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 4:06 pm...Naravno da on nije za sve kriv ali ako je samo trener u ovoj ekipi - onda su otkaz ili ostavka jedino realno rješenje. Naravno, ostavka je mnogo poštenija i prihvatljivija (bojim se i nerealna za očekivati)....