Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ANamelessGhoul
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 06, 2021 4:00 pm

Amare budi covjek i otidji dostojanstveno sam.

storm_raider
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:02 pm

Hare79 je napisao/la:
sub mar 06, 2021 3:58 pm
storm_raider je napisao/la:
sub mar 06, 2021 3:55 pm
Hare79 je napisao/la:
sub mar 06, 2021 3:52 pm
Bravo Amare kretencino brkata...
Mi smo veci kreteni sto smo dozvolili da se vrati na onakav nacin, tj da jalijaski otjera staru garnituru...fujjjjjjj
Nije da nismo upozoravali i nije da nismo podnijeli velike napade zbog toga. Ko normalan vjeruje da je nekoga Miske placao da pise na forumu ili da taj covjek ima uticaj ovdje? Da li postoji iko normalan da u te lazi vjeruje? Radi se o tome da takvi nisu navikli drugacije da rade, pa misle da svijet oko njih isto funkcionise. Lopov misli da su svi lopovi. Sami smo krivi, nevjerovatno je da smo dopustili to.

Nisam nijednog trenera nikada tjerao, necu ni sada. Nisi trebao ni dolaziti. E sada pocisti ovaj nered koji si napravio. Brukas prezime svog velikog oca!
Slazem se u svemu, pogotovo u tome da nije ni trebao dolaziti.
A dobro znas koliko su ljudi na ovom forumu napadani i sta im sve sve radilo. Drago mi je da se nikada nismo obazirali na to i da smo pricali o Zelji.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

🥂🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾

Sretan dan pobjede...

phpBB [video]
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ANamelessGhoul je napisao/la:
sub mar 06, 2021 4:00 pm
Amare budi covjek i otidji dostojanstveno sam.
Nema od toga nista. Ide se u unistavanje kluba do kraja, i onda ce lesinari do kraja opljackati sta ostane od kluba. Ici ce se na izgovor da se pomocni mora prodati, da nema druge, napravit ce se neka prcija od trening kampa, sa jednim i po terenom i tako...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

teteac8684
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:03 pm

Davno sam ja rekao, ili pukovnik ili pokojnik...Nazalost ovo drugo, odlazi Amare vise, odlazi molim te!!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

Gdje su nam Manijaci s juga? Jesu li zadovoljni? Hoće li se oglasiti i nešto poduzeti ili im ovo odgovara ovako?
Au za šta se izborila ona silna grupica od 30 članova...

JEBEMO TE U BRKOVE AMAREEE!!!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

storm_raider
Kontakt:

@Bosanski lonac, najavih ja onomad zerminal, ukoliko se sjecas. Budjenje obespravljenih, postenih i pismenih.

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:04 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
sub mar 06, 2021 3:56 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub mar 06, 2021 3:54 pm
Op op.

4 zadnje tekme 1 bod. Dakle 3 poraza, jedan remi.

Ima li išta da je bolje nego prije. Evo došli smo i to sličnog niza poraza.
Kakva karma, ja ne mogu da vjerujem. Hoće li sada ovi reći da je vakat da odu ovi jer jbg imamo taj neki niz loših rezultata. Kantaju nas na Grbavici, kantaju nas i vani. Pretežno sela i mjesne zajednice.

Amare brukaš se.
Ubio si nam volju za Željom i to je stvarno ono što najviše boli i to je najveći poraz naš. Razvalio si nas u svakom segmentu.

Ljudi opušteno, ko ga jebe. Željo više nije ono što je bio, tako da nek ostane lijepa uspomena, ko zna hoće li ga biti više.
E ovo boldirano sto posto tacno. Zijanili, vjerovatno necemo ni Evrope vidjet, a boli me *****. Tuzno...
Stoposto brate, tuga realno.

TOJEMOJTIM
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:06 pm

Evo sad nakon 20+ utakmica ove sezone (ali i prošle pa i pretprošle sezone) i slobode i vremena koje je imao na raspolaganju (sasvim dovoljno vremena da tim dobije fizionomiju u jasnu ideju u igri, da se “stvore” novi igrači i td) mogu reci sljedeće:
Amar osim je danas osrednji trener. Kao kriterij ili referentnu tacku uzimam region tj Ex Yu jer ova mala prljava bara plbih je čak i na tako uskom prostoru vise manje nebitna. Da predem na suštinu složit ćemo se da je uzorak (br utakmica i vrijeme) relevantan da kažem da mi:
- NEMAMO STIL IGRE koji odgovara modernom fudbalu.
- Niti smo uigrani niti izgledamo kao tim
- Očigledno je da mladi osim nema hrabrosti niti da razvija mlađe igrače.
- Oslanja se na stare, potrošene igrače.
- Mislim da nema hemije u ekipi.
- zadnji red izgleda onako kako se nekad prije 28 g igralo, 2 jablana koji ne osjećaju igru, tehnički potkapacitirani. Isto tako bez fudbalske inteligencije. Kao i ogromna većina igrača u timu koji je ON BIRAO. Bekovi jednodimenzionalni
- Srednji red star, bez motorike, bez agresije ON BIRAO
- klasična alibi igra sa ZADNJI VEZNI KOJI JE USTVARI STOPER. Tako je i prije igrao. Ali u međuvremenu je prošlo 20 godina. A ni tada to nije bila neka fudbalska avangarda
- NEMANJE MUDA da se istrpe mladi pa da ne gledamo Zeca koji u biti igra za veteranski tim FKŽ. Jako blizu mu je Štilic koji je prehodao (pred ocima ŠSŠ) cijelu ovu sezonu.
- NEMA AUTOMATIZMA u igri a usput NEMA NI SRCA pa da barem grizu kad već ne znaju (za sve navedeno ambijent pravi trener tako da sami igrači nisu direkt o odgovorni)
- široki brijeg je najbolji primjer da kada trener ima muda, znanje i strpljenje izrazito mlada ekipa, jeftina i često mijenjana moze da igra odličan fudbal za naše prilike. I da bude u 5 deka sa ovakvim željom i rezultatski
- NEMA REZULTATA i to je na kraju najvažnije. I trener je uvijek prvi krivac za to. on nema rezultat i nema pomaku u igri
- odsustvo samokrtike je očigledno. To nikada nije dobro
- NEMA NITI JEDAN REALAN POKAZATELJ DA ĆE BITI BOLJE SA NJIM NA KLUPI. Zaista ne vidim sta on može bolje. On ima staru ekipu koja će još starija biti naredne sezone. On sam NEMA ENERGIJU i izgubio je harizmu.
- ON JE PRESKUP TRENER sta ovo sto gledamo 2+ godine.

Da ne davim vise. Naravno da on nije za sve kriv ali ako je samo trener u ovoj ekipi - onda su otkaz ili ostavka jedino realno rješenje. Naravno, ostavka je mnogo poštenija i prihvatljivija (bojim se i nerealna za očekivati)

Jbg momci. Ne vidim da imamo neku svijetlu budućnost u narednim godinama. A nije da nismo i mi krivi za sve ovo.

Čuvajte svoje i sebe... to je ipak sada važnije jer u biti ovo sada jednostavno pozicija koju ćemo izgleda živjeti neko vrijeme. U svemu je na kraju dobro kod ove korine ali i generalno sto su MASKE I ILUZIJE PALE

neroazzuro
Kontakt:

Kako vas nije stid tako napadati našeg najtrofejnijeg trenera??? Svi trofeji koje imate na policama su njegova zasluga. On ima pravo i ugasit klub ako želi, na 100. godišnjicu. :zid:
P.S. Pozdrav za NAVIJAČe amara (i FK Željezničara al samo ako je amar u FK Željezničaru) uz želju da nam sad predložite rješenje.
Jbg, ipak treba imat na umu da više nismo "u ratu sa svima" i da nema "na stadionu više policajaca nego navijača"). Znači, nije sve tako crno, jel!
Uživajte u onome što se napravili!!!
Hvala vam i od mene.
Zadnja izmjena: neroazzuro, dana/u sub mar 06, 2021 4:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Mirek11
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:07 pm

Ima li Zeljo upravu, predsjednika ikoga da vodi racuna o klubu i da promjeni trenera zbog losih rezultata ( bez obzira kako se zove)? Treba nam promjena, pozitivan sok ako mislimo evropu izborii.
I veci treneri, legende su u svojim klubovi dobijali otkaze zbog losih rezultata, kad ne ide mora se mijenjati a tu ide prvo trener.

AMARE ODLAZI!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:08 pm

I tako dodje vrijeme kada su ljudi obavezni da nose maske, a mnogima su maske pale.

MiroslavKruzik

sub mar 06, 2021 4:11 pm

Klinicki Centar Univerziteta u Sarajevu treba da nosi ime Ermina Zeca, zaslužio je!

BlueMagic
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:12 pm

Sve sam vise siguran da je JUG na platnom spisku kamatara i da ih zaboli briga za sve

tribina21
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:13 pm

ode i kup

fcz
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:13 pm

TOJEMOJTIM je napisao/la:
...Naravno da on nije za sve kriv ali ako je samo trener u ovoj ekipi - onda su otkaz ili ostavka jedino realno rješenje. Naravno, ostavka je mnogo poštenija i prihvatljivija (bojim se i nerealna za očekivati)....
Nazalost, grijesis. On je kriv za sve, apsolutno sve.

Nabio je taj svoj fiktivni dug i kamatu do astronomske cifre a 99% ga je sad, kad je klub u njegovim rukama, legalizovao kroz neke papire.

U klubu nema toliko para da mu se isplati sve sto potrazuje tako da ce on pomalo crpiti sve dok se klub potpuno ne ugasi.

Njega mogu otjerati samo palije preko onih bibavih ledja ali posto nemamo kriticnu masu navijaca to se nece desiti i klub ce nestati ISKLJUCIVO zbog njega.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:14 pm

Oni koji su vrlo glasno agitovali za sve ovo nek sad budu najglasniji sa novim prijedlozima!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:17 pm

Anketa za igraca utakmice

viewtopic.php?f=102&t=980
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:19 pm

phpBB [video]
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sub mar 06, 2021 4:20 pm

Kupi im ulaznice - da se Amar namiri. Odi u fan shop i ostavi pare - da Amar ima.
Uplati svaki put da gledaš kako ti se Amar sa svojim pulenima posere po faci po ko zna koji put.

E neće više moći.
Dok god najveći grobar u historiji ovog Kluba ne napusti svoju poziciju, dok god ne bude otjeran k'o zadnji ker, ja ni pola marke dati neću, a pogotovo neću gledati football koji nam je on pripremio.
Neće ni pet mojih feninga završiti u njegovom džepu!

Čovjek je od legende i ponosa došao u situaciju da ga ljudi mrze. Ja ga mrzim iz dna duše!

ODLAZI SMRADU ***** TI USTA ŽVALJAVA! Uništio si sve pičko brkata!

Pozdrav za Amarove havere sa južne tribine. :guz:
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Google [Bot] i 44 gosta.

Prijava