Omatorilo se itekako cim nisi vidio klip iznad.storm_raider je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 11:52 amJos prije toga koji dan bilo testno paljenje, ako nisam previse omatorio..., bila je neka bakljada na onom betonskom istoku.mamba21 je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 11:04 amA i prije tekme, parkovi puni, raja cuga, slavi kao da smo titulu uzeli. Koreo na jugu sa trakama je bas lijepo izgledala, bilo je prica i da je policija tu poremetila zamisljeno, ali opet je sve izgledalo odlicno.teteac8684 je napisao/la: ↑sri dec 02, 2020 10:58 am
Da, da, 1-0, Radovanović, eksplozija sreće na tribinama, a i cijelu utakmicu je atmosfera bila fenomenalna
Opcenito, korona nam je pokazala da trebamo vise cijeniti dolazak na stadion i mogucnost gledanja utakmica.

Bio sam ovdje, to je bilo cini mi se dan ili dva uoci nove godine. Krenuli mi na paljenje, ja pod temperaturom, vidim od AS-a vec gore reflektori, radujem se... Kad skrenu trola za Otoku. Ma kakva temperatura, trk punim prema Dolini, da se ne ugase. Sreca stignemo na vrijeme.