Možda je mislio na "Šampanjac ekipu", Nihad Selimović, Ustamujić i comp.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 3:56 pmAko je to dugovanje za ovaj period koji si naveo kakve veze ima bivsa uoprava sa tim.
Možda je mislio na "Šampanjac ekipu", Nihad Selimović, Ustamujić i comp.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 3:56 pmAko je to dugovanje za ovaj period koji si naveo kakve veze ima bivsa uoprava sa tim.
Upravoavlami97 je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 4:11 pmMožda je mislio na "Šampanjac ekipu", Nihad Selimović, Ustamujić i comp.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 3:56 pmAko je to dugovanje za ovaj period koji si naveo kakve veze ima bivsa uoprava sa tim.
Da li smo uporedo placali reprogram, nema mi logike da placamo reprogram a ovamo ne ispunjavamo redovne obaveze
Arkadiusz Milik odbio je ponudu Rome i time efektivno "osudio" Edina Džeku na ostanak u rimskom klubu, piše La Gazzetta dello Sport.AsharaK je napisao/la:Dzeko ide 100%, gotovo je to, ceka se samo oficijalno. Do kraja sedmice ce biti uvjeren sam. A sto se tice igraca mislim da je to to. Ovo ce nam pomoci da sebi malo kupimo vremena.
Reprogram se mora vraćati, inače ode sve u tri lijepe. Ovaj “novi” porez može kad stigne, po mogućnosti da ga neko drugi vraća kasnije kad se opet omča stegne oko vrata.
Gazeta gora od Sinanaamar92 je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 4:44 pmArkadiusz Milik odbio je ponudu Rome i time efektivno "osudio" Edina Džeku na ostanak u rimskom klubu, piše La Gazzetta dello Sport.AsharaK je napisao/la:Dzeko ide 100%, gotovo je to, ceka se samo oficijalno. Do kraja sedmice ce biti uvjeren sam. A sto se tice igraca mislim da je to to. Ovo ce nam pomoci da sebi malo kupimo vremena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ovo je druga Uprava postavljena od Amara, tako da su Selimovic, Ustamujic i pobjeglice prvi a Badzak,Dzubur druga garnitura.avlami97 je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 4:11 pmMožda je mislio na "Šampanjac ekipu", Nihad Selimović, Ustamujić i comp.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 3:56 pmAko je to dugovanje za ovaj period koji si naveo kakve veze ima bivsa uoprava sa tim.
Istina je za Milika, ali evo i Suarez ne moze u Juve pa bi opet trebali se okrenuti Dzeki. Valjda Roma nadje zamjenu.AsharaK je napisao/la:Gazeta gora od Sinanaamar92 je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 4:44 pmArkadiusz Milik odbio je ponudu Rome i time efektivno "osudio" Edina Džeku na ostanak u rimskom klubu, piše La Gazzetta dello Sport.AsharaK je napisao/la: Dzeko ide 100%, gotovo je to, ceka se samo oficijalno. Do kraja sedmice ce biti uvjeren sam. A sto se tice igraca mislim da je to to. Ovo ce nam pomoci da sebi malo kupimo vremena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta prognoziras protiv Krupe?AsharaK je napisao/la: ↑uto sep 15, 2020 8:10 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/plava-rodjenda ... jede/43281