Pa imas vremena 14 dana da izoluješ igrače i odstraniš one koje su pozitivni.pintol_TM87 je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 5:28 pmpa opet ce biti pozitivnih kad god da te istestiraju a dovoljan je jedan pozitivan i nema utakmice...tako da ne znam samo cemu se vi nadate..svi skupa se trebamo pomiriti da nema nista od ovog nazalost..u ligu nastavit ko i do sad sto se radilo.
evo mi mjesec dana ganjamo negativu u redovima al nikako da uganjamo nazalost..AsharaK je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 5:30 pmPa imas vremena 14 dana da izoluješ igrače i odstraniš one koje su pozitivni.pintol_TM87 je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 5:28 pmpa opet ce biti pozitivnih kad god da te istestiraju a dovoljan je jedan pozitivan i nema utakmice...tako da ne znam samo cemu se vi nadate..svi skupa se trebamo pomiriti da nema nista od ovog nazalost..u ligu nastavit ko i do sad sto se radilo.
Povesti juniore ako ništa, koliko god nas nabili, ja želim da gledam Želju u Evropi.
Vrijeme je da se uozbiljimo brate, nadam se da cemo iz ovih gresaka naucit mnogo toga.pintol_TM87 je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 5:33 pmevo mi mjesec dana ganjamo negativu u redovima al nikako da uganjamo nazalost..AsharaK je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 5:30 pmPa imas vremena 14 dana da izoluješ igrače i odstraniš one koje su pozitivni.pintol_TM87 je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 5:28 pmpa opet ce biti pozitivnih kad god da te istestiraju a dovoljan je jedan pozitivan i nema utakmice...tako da ne znam samo cemu se vi nadate..svi skupa se trebamo pomiriti da nema nista od ovog nazalost..u ligu nastavit ko i do sad sto se radilo.
Povesti juniore ako ništa, koliko god nas nabili, ja želim da gledam Želju u Evropi.
I ja kontam, rekoh ako su oni mozemo i mi. Jos pogotovo ako budemo svi zdravi. Eno onaj Brest, realno majke mi karna ekipa.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 6:52 pmTeuta iz Drača izbacila Beitar, doduše igralo se u Albaniji, ali ipak.
Pripadnost! Kljucna rijec. Zato sam licno povukao potez o kojem sam vec pisao pri povratku Amara i njegove ekipe i rusenje svega pozitivnog zarad futbola!!Durgo je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 12:47 amOvo stvarno ne moze vise pod kozu, proteklih godina sam vidio svasta, izmedju ostalog 2 prokockane dobijene titule, porazi od jadnih ekipa na Grbavici, gubljene licene, neke predstave klovnova na pressu, dan pobjede i sampanjac, sada ovaj debakl sa koronom i jadno vodjenje kluba i slag na tortu tu je najnesposobnija uprava poslije rata, koja izlaz vidi u prodaji imovine i talovima sa Koldzom, SD i gradjevinarima...
Sve svemu, zakljucak je da sam se dosta dosta dosta vise sikirao i nervirao oko svega, nego sto sam se radovao dobrim stvarima ...
Mi smo navijaci Zelje, a ne rezlutata i to je jasno, ali gledati kako nas ljudi vode u ponor i pri tome trositi energiju nekom to ukazivati i otvarati oci je u stilu velikog mazohiste...
Ovdje se ne radi o rezultatima vec o ZLU KOJE JE OKO I U KLUBU, koji mnogi ne zele da vide...
Ja sam se uclanio, i sebe i dijete, moja pripadnost nije upitna...
PRIPADNOST... o ovome svi trebamo razmisliti... kome pripadamo i za koga se Borimo...
...i kad budem dedo voljet cu te zeljo, krvlju mojom teces ti....
.....do boljih vremena...
Pa logicno da su nosioci kad su ispali u 2 kolu LPLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 8:54 pm**** majku pitari lagano mogu do play offa. Nosioci i u 3.pretkolu.
E moj Željo.
Dok mi tapkamo u mjestu jebiga.. svi nam krivi samo mi jok ..AsharaK je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 8:56 pmPa logicno da su nosioci kad su ispali u 2 kolu LPLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 8:54 pm**** majku pitari lagano mogu do play offa. Nosioci i u 3.pretkolu.
E moj Željo.
Jedini nacin da budu kuci za vrijeme pauze ove, da ne lutaju, neka kuci vježbaju u skladu s mogucnostima ... jedini nacin da ne bude repova opet neko pozitivan da ne bude za par dana...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet avg 27, 2020 9:28 pmIzgleda da ce svi dobiti rjesenje o izolaciji 15 dana.
Jos su na aerodromu.pokusavaju nesto zavrsiti da ne bude tako