Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Ne znam za vas ali ovaj Subasic meni uopste ne izgleda ko fudbaler, na terenu ima cudne pokrete. Niti je brz niti neki dodavac, Gasal mi je puno perspektivniji od njega
Ne znam za vas ali ovaj Subasic meni uopste ne izgleda ko fudbaler, na terenu ima cudne pokrete. Niti je brz niti neki dodavac, Gasal mi je puno perspektivniji od njega
100% si u pravu, prespor i slabo se postavlja, u defanzivi tanak. Ali mlad je, treba otklanjat nedostatke i puno raditi.
Nek je i ovaj užas završio. Svaka čast za golove, jedino neke akcije vrijedne spomena uz onaj promašaj Veselog. Sve u svemu ovo je bio antifudbal. Djeci ovo ne treba dat da gledaju.Igru briši, tri boda piši.
Rutinski. Odbrana sigurna. Vezna linija najbolja u drzavi. Sadikovic Damir, trenutno najbolji zadnji/centralni vezni igrac lige. Ko je bolji, realno ???
Drago mi je sto se vraca Veseli, treba nam proslogodosnji, Mustafa po navici. Stila i Lendric rutinski. To je to. Volim te Zeljo !!!
Zadnja izmjena: NAVIJAČ, dana/u sub avg 15, 2020 8:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok je Stilica sve ce lako biti. Covjek je najbolji igrac ove lige ikad. Nidje veze utakmica,dvije asistencije..
Igrali smo sa pola snage,nasi nezainteresovani.
Mustafa preporodjen.
Bravo momci, idemo po petu !
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!
Bravo, momci, samo tako....Nista spektakularno, igra i utakmica koja ce brzo biti zaboravljena,
ali, osvojena tri boda na tradicionalno neugodnom gostovanju, nastavljena serija, vrlo komforna
pobjeda, da ne govorimo vise ono " rutinski "....Napokon ono sto smo cekali vec nekoliko sezona...
Nema prosipanja bodova, polako, sigurno, sa obje noge na zemlji, jednog po jednog, do titule.....
Naprijed Zeljo, ljubavi moja
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !