ned dec 08, 2019 7:44 pm
Ne znam cemu negativa? Jesmol' rekli da cemo biti zadovoljni ako budemo unutar -5? Mi smo drugi i bod iza prvog!? Znam, i meni je gorak okus. Dva poraza zaredom kuci, nisu za one sa slabim srcem. Para nema, prose ko ispred vjecne za bilo koji dinar! Kazu, mozes biti clan skupstine ako mozes namaci pare?! Pa zasta onda sluzi upravni odbor? Da ublehari, ko ustamujic, ili ko 'fax na trk" selimovic? Samo promjenom uprave, dolaskom sposobnih ljudi, koji ulazu pametno i stvaraju kapital za buducnost i koji su iz realnog sektora, mozemo naprijed! Gdje nam je generalni? Prazno polje na dresu?! To je za mene bruka! Ovi ne mogu namaci ni za plate! Hocel neko igrati za klikere? Da se nadovezem na razmisljanje nekih: u ovoj nakaradnoj ligi, koja je na dnu evropskom po kvalitetu, Stila i 10 neznalica, zalutalih u tim, i mi smo prvi kandidat za titulu! Stila je ubjedljivo najbolji igrac lige! Ne sanjarite o nekim pojacanjima, zbog situacije u klubu, vec recene. Bice to samo popunjavanje pozicija, vjerovatno. Treba svjeze krvi ovim luzerima, ako neko jako ime zaluta, tim bolje! Pustice Amar svakoga, sem Stile, ako dodje neka solidna ponuda, jer svi su zamjenjivi.Sretna nam duga zima.
Zadnja izmjena:
tm87alem, dana/u ned dec 08, 2019 7:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.