Potez večeri Enesovo kršenje onog levata kod korner zastavice..Gasa frajko sa svoje polovine da ga skrši gore

nije to bilo toliko lose kao sto pises. nedostajalo je malo pameti u nekim situacijama u samoj zavrsnici ali daleko od toga je da je ovo nasa najlosija partija ili da je u rangu onih iz doba "sportskog segmenta".Qooler je napisao/la: ↑sub sep 21, 2019 11:21 pmUžasna utakmica naših. Najlošija ove sezone. U rangu najlošijih kada smo svi kukali ma "sportski segment".
Pojedinačno jedino zadovoljili Veseli, Sipa i Kemo. Svaka čast.
Ostalo ništa.
Očito im derbi udario u glavu i što prije ih treba Amar spustiti, jer ovo ne liči ni na šta.
Radnik užasan. Ozbiljna ekipa bi im par komada strpala do poluvremena.
Razočaran sam odnosom Ramovića i Zajmovića.
Zajmović ušao u 84.min i ostavi Pavića 3 na 1 dok se on šetka nazad sa noge na nogu ko da skip radi. Nikad, nikad mi više ne bi zaigrao.
Rama isto nezainteresovan.
Zamisli udješ u 84.min, imaš 6-7 minuta igre i ti se sa noge na nogu vraćaš nazad, bezvoljno. Dakle problem u glavi, ne igrački. Da ponovim, sutra bi mu dao do znanja da traži novi klub.
Još je žalosno da je Stanić za onog Pavića, Marselo. Pavić u rangu Mehremića iz najgorih dana.
Sreća pa smo dobili. Ako ovako nastavimo, neće na dobro. Moram kod sebe spustiti rejting ovoj ekipi. Bio sam ih precjenio u svom shvatanju.
Sta je falilo danasnjoj igri?sajo10 je napisao/la: ↑ned sep 22, 2019 12:17 amPobjedi se ne gleda u zube ali ovo veceras je bilo UZAS. Radnik dosao na Grbavicu s ciljem da ne predju centar, a nasi zahvaljujuci golu koji se nece ponoviti ove sezone na Grbavici uzese tri boda. Sve je licilo na Borac i Slobodu. Na srecu, zavrsilo se kako se zavrsilo. Idemo dalje...
U januaru pod hitno naci desnog i lijevog beka! Stevanovic, Pavic i Stanic su srednja zalost i veliki rizik. Da je nekako ovog Nastica dovest![]()
nemamo rjesenja u zadnjoj trecini.. brilijantan potez Mese nam je donio tri boda. Igra do gola ne bih rekao da je bila odron ali isto tako bila je nista specijalno, Po meni smo bolje igrali protiv Slobode a slicno kao protiv Borca bilo je veceras. Po meni moze i mora puno bolje na GrbaviciPratimsamoPlave je napisao/la: ↑ned sep 22, 2019 12:21 amSta je falilo danasnjoj igri?sajo10 je napisao/la: ↑ned sep 22, 2019 12:17 amPobjedi se ne gleda u zube ali ovo veceras je bilo UZAS. Radnik dosao na Grbavicu s ciljem da ne predju centar, a nasi zahvaljujuci golu koji se nece ponoviti ove sezone na Grbavici uzese tri boda. Sve je licilo na Borac i Slobodu. Na srecu, zavrsilo se kako se zavrsilo. Idemo dalje...
U januaru pod hitno naci desnog i lijevog beka! Stevanovic, Pavic i Stanic su srednja zalost i veliki rizik. Da je nekako ovog Nastica dovest![]()
Ma iskreno koliko smo ih puta većeras uspjeli izbaciti, izigrati na iole čist centaršut? Pa nijednom, možda i jesmo al vrlo malo.Charlie Sheen je napisao/la: ↑sub sep 21, 2019 11:10 pmSAmo bekovi fale ovoj ekipi, Bravo Zeljo.Vrjjedilo se mrznuti.