Minjore je napisao/la: ↑sub avg 31, 2019 11:47 am
Pitici igraju s Ahmetom i Handzicem u napadu od prve minute.
Sto znaci da idu na duge lopte ,da se ona dva konja gombaju sa nasim stoperima,i ostavljaju lopte za Hebibovica, Velkoskog i Milanovica. Pravice presing na nasu zadnju liniju,jer je njihova veza prilicno potanka i nekreativna. Ima smisla obzirom da su nasi stoperi i bekovi onako,a ruku na srce ni Bojo nije bas nesto specijalno pokazao.
Napao bi ih ja svim silama od prve minute. Da ne znaju sta ih je snaslo. Sto prije im uvalit gol,pa ih onda ko Siroki jebavat.
Mada sam ja siguran da ce Amar opet postavit na pocetku dosta cvrsto bez srljanja.
Ali tacno ti pitaruma mozes predvidjeti 3 stvari koje ce radit. Centarsutevi i duge lopte na napadaca ili napadace. Paziti odbijance ili mrtve lopte koje izbore ovi gore. I prekidi. Ja bi volio da neko pusti njihove golove od prosle godine. Ahmetovic 80 posto golova dao nakon centsrsuta. A Velkovski i Rahmanovic nakon niciji lopti koje izbori Ahmetovic. A Tatar koji je po menji nijihova najveca snaga,gotovo uvijek bio zaboravljen od bekova,i stizao i zabijao iz gotovo nemogucih situacija,iz mrtvih uglova...