Interesuje me da li je Edin Dzeko do danas ulozio u Zeljeznicar bar 1KM? Molim te da pitanje ne shvatis kao provokaciju jer on nije ucestvovao u desetogodisnjim, a koliko se sjecam, ni u akciji za europsku Grbavicu. Sto mi opet nije jasno, jedino mozda nece da se eksponiraFanzi je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 2:42 amFanzi je napisao/la: ↑ned maj 05, 2019 4:29 pmSpremni?Fanzi je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 9:12 amSve mi je vise jasno da se nista slucajno ne desava.
Smeta me zamjena teza donekle. Onaj dio koji ne smeta odnosi se na ljude koji osim kucnim budzetom, nisu upravljali necim vecim. Pa ne znaju, a jednog dana ce ili znati da nisu znali ili nece.
Smeta kako iza paravana pise par likova koji izvrnu ekonomsko-pravnu logiku i argumentaciju. Porazno ko se sve naziva navijacem Zelje.
Razvoj dogadjaja po ocekivanju.
Scenariji (vizija u narednih 10 godina):
1. vakuum
2. ponavljanje prethodnog stanja
3. privatizacija (ako bude interesanata)
Radovi na infrastrukturi: 0.
Masovniji pad interesa ljudi za Zeljom.
Zivi bili, ne desilo se ovo. Iskustvo kaze drugacije. Sorry!
2,5 miliona EUR za nesto sto vrijedi 20 miliona KM, sto bi ubiralo prihode najvece navijacke baze u drzavi. Koliki je Zeljin goodwill?
2,5 miliona EUR za Klub koji godisnje trazi oko te cifre za odrzavanje redovnog poslovanja.
Druga i treca faza koje zavise od politicke volje, gdje bi presudno moglo biti trampa sljake za neku drugu lokaciju u gradu.
Klub koji je rekao ne kada ga se pokusavalo pretvoriti u drzavni projekat. Ne, kada ga se pretvaralo u politicki. Ne, kada je trebao postati Djerzelez.
Ne! Ne! Ne! 2,5 miliona EUR i obecanja koja ovise od vlasti su nista.
Hvala Selimovicima, ali Zeljeznicar moze kupiti niko. Mozda kada bih ga prodavao, pozelio bih da bude vlasnistvo Edina Dzeke. Edin bi imao interesa.
Sjecam se da je glavni agitator napada na proslu upravu svoju pricu poceo tornjevima i planovima za privatizaciju. Sklopljena je posljednja figurica slagalice u mojoj glavi.
Zurimo li to da ga prodamo prije nego Dzeko udje u fazu da pokaze interes ili je bilo prebitno sprijeciti Misimovica ili bilo koga treceg od pa makar i pomisli istog nauma?
Da mi Zelju prodaje Vedran Vukotic, prihvatio bih jedva neku logiku svega.
Ovako Ne.
Licenca mi je nebitna. **** je na Skupstini.
Sami ste dovoljno pametni da izvucete neke zakljucke.
storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:48 amDzeko je u svakoj akciji ucestvovao, cak i preko nasih forumskih. Nece da se eksponira.
https://youtu.be/ZCukUiXSxb4samo_plavo je napisao/la:Dopustili smo da se otjera Misimović i kompanija bez ispaljenog metka.
Sad ako ovo dopustimo i mi smo grobari Kluba. Ovo je put u propast. Očekujem saopštenje Manijaka i STOP SELIMOVIĆIMA!
Mislis na onih 50 što je otjeralo prethodnu upravu ili generalno svi..samo_plavo je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:57 amDopustili smo da se otjera Misimović i kompanija bez ispaljenog metka.
Sad ako ovo dopustimo i mi smo grobari Kluba. Ovo je put u propast. Očekujem saopštenje Manijaka i STOP SELIMOVIĆIMA!
Što bi uopšte učestvovao kad je klub od njegovih transfera zaradio par miliona a da nisu prstom makli.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 10:47 amInteresuje me da li je Edin Dzeko do danas ulozio u Zeljeznicar bar 1KM? Molim te da pitanje ne shvatis kao provokaciju jer on nije ucestvovao u desetogodisnjim, a koliko se sjecam, ni u akciji za europsku Grbavicu. Sto mi opet nije jasno, jedino mozda nece da se eksponiraFanzi je napisao/la: ↑sub maj 25, 2019 2:42 am
2,5 miliona EUR za nesto sto vrijedi 20 miliona KM, sto bi ubiralo prihode najvece navijacke baze u drzavi. Koliki je Zeljin goodwill?
2,5 miliona EUR za Klub koji godisnje trazi oko te cifre za odrzavanje redovnog poslovanja.
Druga i treca faza koje zavise od politicke volje, gdje bi presudno moglo biti trampa sljake za neku drugu lokaciju u gradu.
Klub koji je rekao ne kada ga se pokusavalo pretvoriti u drzavni projekat. Ne, kada ga se pretvaralo u politicki. Ne, kada je trebao postati Djerzelez.
Ne! Ne! Ne! 2,5 miliona EUR i obecanja koja ovise od vlasti su nista.
Hvala Selimovicima, ali Zeljeznicar moze kupiti niko. Mozda kada bih ga prodavao, pozelio bih da bude vlasnistvo Edina Dzeke. Edin bi imao interesa.
Sjecam se da je glavni agitator napada na proslu upravu svoju pricu poceo tornjevima i planovima za privatizaciju. Sklopljena je posljednja figurica slagalice u mojoj glavi.
Zurimo li to da ga prodamo prije nego Dzeko udje u fazu da pokaze interes ili je bilo prebitno sprijeciti Misimovica ili bilo koga treceg od pa makar i pomisli istog nauma?
Da mi Zelju prodaje Vedran Vukotic, prihvatio bih jedva neku logiku svega.
Ovako Ne.
Licenca mi je nebitna. **** je na Skupstini.
Sami ste dovoljno pametni da izvucete neke zakljucke.