Za beka ima fenomenalne fizikalije, pravi atleta, jos se moze koristiti na stoperu.
Ma dobro sve to stoji, ali finalisti LP iz Engleske su ušli sad na ovaj način i opet će za 50 godina, da se sad ponove revanš utakmice finale bi bilo Ajax-Barca. Igrači koji su majstori će uvijek prolaziti u dobrom sistemu, tako da će i tika taka i dalje biti nerješiva enigma za većinu ekipa koje igraju više fizički. Uvijek će biti izuzetaka tipa Liverpoola ili Tottenhama, ali to će više biti izuzeci nego pravila.cikazubo je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 12:22 pmZa beka ima fenomenalne fizikalije, pravi atleta, jos se moze koristiti na stoperu.
To sto je kod nas ispao Livaja je do njegove slabe psihe, sto su ga pogadjala ismijavanja pa cak i na treninzima dobacivanja, ali ima i do kluba odnosno struke.
Muhamed Musa je kod nas izgledao kao indijanac, a eno ga u Gorici u puno jacoj ekipi, ligi i tezoj konkurenciji biljezi nastupe i to kvalitetno odradjuje, skoro je i neki eurogol postigao.
Uglavnom uvijek se stvari moraju poklopiti, ali prvi utisak su fizicke sposobnosti igraca, sinoc sam pisao o tome kada je rijec o golmanu pitica..
Generalno fudbal postaje fizicki sport, skoro sam na DAZN gledao emisiju gdje su gostovali treneri Serie A, smatraju da se svi moraju ugledati na Englesku, presing, trka, mnogo duela, tika taka tu vise ne pomaze, zato i imamo dva finala a cetiri ekipe sa otoka u istim.
Joj sta je taj predsjednik sve rekao i na kraju to postalo samo jos jedno u nizu pressova, konferencija na kojima ce iznijeti ovo ili oko, obecanja,tako ce i navodna ostavka koju je neki dan ponudio ako ne bude licence. Ublehe nece dati ostavku nikada sami, njihov cilj ulaska u klub je ispunjen a nama jasan da su sudski procesi ocito obustavljeni.Zaka je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 11:25 amPa sam je predsjednik rekao da će dati ostavku ako ne dobijemo licencu. Rekli su da imaju argumente na našoj strani, meni je iznad svega da Želju gledam u Evropi na Grbavici i nadam se da ćemo dobiti tu licencu, ali ako ne dobijemo posljedice za ljude u upravi moraju biti velike, a prije svih njih Šiljak mora napustiti klub.
šta piješ i jedeš samo reci mjesto i vrijeme brate
Hajde Bog te čuo. Pa da vidimo onda ko je igrač sto ga za danas najavio Kraj price
Srbin. Liga petice.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 12:37 pmHajde Bog te čuo. Pa da vidimo onda ko je igrač sto ga za danas najavio Kraj price
Gojko KacarLeon_Professional je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 12:38 pmSrbin. Liga petice.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 12:37 pmHajde Bog te čuo. Pa da vidimo onda ko je igrač sto ga za danas najavio Kraj price![]()
Luka jovic, jos moze nase drzavljanstvo dobit.Leon_Professional je napisao/la:Srbin. Liga petice.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet maj 23, 2019 12:37 pmHajde Bog te čuo. Pa da vidimo onda ko je igrač sto ga za danas najavio Kraj price