Šta se dešava sa najboljim strijelcem Željezničara: Znate li kada je Sulejman Krpić posljednji put zabio?
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... bio/151595
od ovog sto imamo u orvih 11 bi mogli ostaviti sipovica (koji bi uz brzeg stopera tipa graovac mozda bolji bio), pavica, hajdarevica (koji bi uz b2b igraca vjerovatno bio bolji), ramovica, e zeca.mirzoni1921 je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 1:36 pmma burazeru nama sve treba. treba nam najmanje 14 igraca na svakoj poziciji. a od ovih što ostanu i ako ostanu klupu popunjavatiISB87 je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 1:25 pmnama fali taj box to box igrac tipa blagojevica, jer nema ko da povuce loptu, kreira napade.
npr. hajdar bi mogao igrati u paru sa nekim blagojevicem ili ordagicem. ali kada on mora igrati sa loptom, kreirat eh tu dolazi do problema. jer ne zna.
za evropu, aBd, i sledecu sezonu nam treba golman, desni bek, stoper, vezni box to box, krilo i napadac.
sto se tice nastavka ove sezone treba rodina ubacit, mujezinovic u paru sa hajdarom ili sabanom. nikako njih dva zajedno.![]()
To nije smijesno, to je zalosno. Najtrofejnijem treneru naseg kluba, covjeku koji nam je donio toliko srece i radosti, psovati porodicu, dno dna. Mozemo imati razlicito misljenje i slagati se ili ne sa nekim ali spustiti se na taj nivo da vrijedjas covjeka zbog kojeg smo najtrofejniji u drzavi i da mu vrijedjas porododicu, nize od toga ne moze..
Pa isti ti koje su oni otjerali... Trebala se dat podrška Misimoviću i njegovim ljudima, ne dopustit uplitanje navijača u posao uprave, trebala se dati podrška treneru ispred igrača... al nad prosutim mlijekom suze ne vrijede.CURVA je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 3:09 pmkao sto se govnogovno forum ponasao dok je bila prosla uprava tako se ovdje pojedinci ponasaju prema ljudima koji su sada .Kao sto sam postavljao pitanje onima koji su bili protiv bivse tako cu postaviti pitanje ovima koji su sada protiv ovih .Hocu ime i prezime ljudi koji bi bili bolji od ovih ne da bi se samo tjeralo vec dajte imena i prezimena tih boljih odZeljo je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 2:44 pmAli koliko mržnje prema čovjeku, koji je zasluzan sto smo najtrofejniji. Ja razumijem i kritiku i sve, pogotovo nakon onakvog poraza, ali ovo ismijavanje, pljuvanje je za svaku osudu. Koliko znam banovi su se dijelili kad se Slavko vrijedjao, a pusta se da se sve i svasta pise za Amara.
Utakmica protiv Mladosti, neki covjek na Sjeveru psuje Amaru majku, psuje mu citavu familiju, vjerovatno ne zna da je najveca legenda naseg kluba clan te familije.
Amara ,Zubana itd
nikad nisam bio pristalica psovanja licima koja nose grb Željezničara. sto nije ustao i pukao mu šamarčinu, kao sto su momci na istoku objasnili liku koji je Zakari psovao sve i svasta. nego ovdje nakon mjesec dana prica price.Brkoo je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 3:20 pmTo nije smijesno, to je zalosno. Najtrofejnijem treneru naseg kluba, covjeku koji nam je donio toliko srece i radosti, psovati porodicu, dno dna. Mozemo imati razlicito misljenje i slagati se ili ne sa nekim ali spustiti se na taj nivo da vrijedjas covjeka zbog kojeg smo najtrofejniji u drzavi i da mu vrijedjas porododicu, nize od toga ne moze..
Da se ne lazemo mnogo takvih ima i na forumumima koji vrijedjaju Amara i nazivaju ga svakakvim imenima ali jedna od boljih stvari je sto Amara boli qrac za misljenje jednog kazandzije, za misljenje lazovcine iz Slovenije itd..
Pa jel treba da se ponasa ko oni na govnogovno. Evo ja sam prvi bio za odlazak prosle uprave pa nisam isao na utakmice da im ***** zive i mrtve. Nikad necu razumjeti ljude sto odu da lijece svoje frustracije i misle da su pametni. Opet kazem, kritikovat cu Amara, kritikovao sam Misimovica, ali nisam pljuvao po Istocnoj tribini, nisam Misimovicu jebavao mater po stadionu, tako necu ni pljuvat po trofejima koje je nas trener osvojio.CURVA je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 3:09 pmkao sto se govnogovno forum ponasao dok je bila prosla uprava tako se ovdje pojedinci ponasaju prema ljudima koji su sada .Kao sto sam postavljao pitanje onima koji su bili protiv bivse tako cu postaviti pitanje ovima koji su sada protiv ovih .Hocu ime i prezime ljudi koji bi bili bolji od ovih ne da bi se samo tjeralo vec dajte imena i prezimena tih boljih odZeljo je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 2:44 pmAli koliko mržnje prema čovjeku, koji je zasluzan sto smo najtrofejniji. Ja razumijem i kritiku i sve, pogotovo nakon onakvog poraza, ali ovo ismijavanje, pljuvanje je za svaku osudu. Koliko znam banovi su se dijelili kad se Slavko vrijedjao, a pusta se da se sve i svasta pise za Amara.
Utakmica protiv Mladosti, neki covjek na Sjeveru psuje Amaru majku, psuje mu citavu familiju, vjerovatno ne zna da je najveca legenda naseg kluba clan te familije.
Amara ,Zubana itd
Ma mislio sam na kukanje uprave, u svakoj prilici ko neka ciganka majke mi. A moral je i nama pao, sada sve izgleda daleko, kamp, lokomotiva na istocnom parku, tribine juzna i zapadna, fasada na sjeveru. O titulama da ne govorim...fcz je napisao/la: ↑pon apr 08, 2019 10:50 pmSto li nam je Boze moral pao, bas nema razloga. Sta ima veze sto su nam jufke dostizne jednako koliko i Bayern Munchen, sto strahujemo hoce li nas poluklub iz Zenice izgurati iz Evrope i sto izgleda kao da su svi digli ruke od kluba koji osim njegovih navijaca vise niko ziv ne postuje. Strasan, betonski temelj za optimizam.
Ohladi malo .......bez prozivanja na taj nacin.Brkoo je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 3:20 pmTo nije smijesno, to je zalosno. Najtrofejnijem treneru naseg kluba, covjeku koji nam je donio toliko srece i radosti, psovati porodicu, dno dna. Mozemo imati razlicito misljenje i slagati se ili ne sa nekim ali spustiti se na taj nivo da vrijedjas covjeka zbog kojeg smo najtrofejniji u drzavi i da mu vrijedjas porododicu, nize od toga ne moze..
Da se ne lazemo mnogo takvih ima i na forumumima koji vrijedjaju Amara i nazivaju ga svakakvim imenima ali jedna od boljih stvari je sto Amara boli qrac za misljenje jednog kazandzije, za misljenje lazovcine iz Slovenije itd..
Sta me ima koji qrac voditi, nismo mi ovce. Nek se ustine malo za obraz i izbori evropu, nek radi svoj posao i zagrije dupe jer nam gori pod nogamazeljeznicka21 je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 3:57 pmAmar je mozda i jedina svijetla tacka u nasem klubu i treba imati punu podrsku svih nas, ako nista zbog toga jer nas je ucinio najvecim klubom u drzavi, a i zbog toga sto sumnjam da cemo boljeg naci
boga pitaj za sta je ovoliki poraz dobar, mozda se trznemo, sigurno je i Amar nesto naucio, izvuci ono pozitivno i idemo dalje
POVEDI NAS AMARE
Pa jel im se nije dala podrska??? Tri godine, dvije prokockane titule....jel se nije davala podrska??? To je kljucna razlika. Dala se podrska Misimovicu i njima tri godine a ovima nije ni mjesec... Treba biti realan pa priznati!željozaživotcijeli je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 3:23 pmPa isti ti koje su oni otjerali... Trebala se dat podrška Misimoviću i njegovim ljudima, ne dopustit uplitanje navijača u posao uprave, trebala se dati podrška treneru ispred igrača... al nad prosutim mlijekom suze ne vrijede.CURVA je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 3:09 pmkao sto se govnogovno forum ponasao dok je bila prosla uprava tako se ovdje pojedinci ponasaju prema ljudima koji su sada .Kao sto sam postavljao pitanje onima koji su bili protiv bivse tako cu postaviti pitanje ovima koji su sada protiv ovih .Hocu ime i prezime ljudi koji bi bili bolji od ovih ne da bi se samo tjeralo vec dajte imena i prezimena tih boljih odZeljo je napisao/la: ↑uto apr 09, 2019 2:44 pmAli koliko mržnje prema čovjeku, koji je zasluzan sto smo najtrofejniji. Ja razumijem i kritiku i sve, pogotovo nakon onakvog poraza, ali ovo ismijavanje, pljuvanje je za svaku osudu. Koliko znam banovi su se dijelili kad se Slavko vrijedjao, a pusta se da se sve i svasta pise za Amara.
Amara ,Zubana itd