Ma znam ali eto kazem kad skontam da su nam uzeli 3 bobe onda nemam sta dalje...Bit ce ovo sve ok, pauza nam dolazi u odlicno vrijeme.
Ma i dobili smo ih jednom 3:1 cini mi se, i to u Bijeljini. Raduje me samo sto nam nisu nijednom zaprijetili ozbiljnije.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 9:30 pmMa znam ali eto kazem kad skontam da su nam uzeli 3 bobe onda nemam sta dalje...Bit ce ovo sve ok, pauza nam dolazi u odlicno vrijeme.
Slazem se za Sipu, pred njim je da se dokaze, za sada nista posebno. Mozda bi cak i Rodin trebao igrat prije njega. Imamo 4 podjednaka stopera Bogi Rodin Sipa Kemo.željozaživotcijeli je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 9:19 pmNe bi bila neka šteta i da pauzira...RokElsner44 je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 9:03 pmŠto se tiče Sipovića, nije ništa ozbiljnije, samo malo istegao preponu.![]()
Tužna predstava i na terenu a i na tribinama (posjeta) i pored pobjede. Zar je moguće da ovako malo raje dođe danas![]()
Zezamo se za kone danas po forumu a oni nas prekucaše po posjeti...
Dobro će nam doć pauza da se poradi malo na igri.
3 boda piši. Idemo dalje za iste pare.
Ja sam zadovoljan sve do kraja da bude 1:0...previse smo bodova prosuli na Grbavici.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:06 pmMa 3 boda su tu pa kako god, imamo prelosu ekipu i moramo bit zadovoljni sa ovakvim pobjedama barem do kraja sezone, poslozit to fino na ljeto pa titulu napasti
Slika br. 3 jel ovo Radovac?1921.ba je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:10 pmFotografije sa utakmice
https://www.facebook.com/pg/1921.ba/pho ... tn__=-UC-R
YesSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:11 pmSlika br. 3 jel ovo Radovac?1921.ba je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:10 pmFotografije sa utakmice
Davno se o tome pricalo i najavljivalo da ce infrastruktura i hrpe betona propadati. Najbolnije je danas bilo pogledati reklame na jugu onako prazne bez sponzorskih bilborda a dosli su i najavljeni kao ljudi koji dovode i obecavaju nam kule i gradove.
Radovac je jedna od Amarovih zelja i kombinacija za popunjavanje Sabanove pozicijeLARSSON je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:17 pmYesSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:11 pmSlika br. 3 jel ovo Radovac?1921.ba je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:10 pmFotografije sa utakmice
nema potrebe za ovim pisanjem. Prije desetak dana je neko objasnio da ce se to desiti jer je bio zimski period, snijeg, minusi i ostalo. Uskoro ce se vratiti u najnormalnije stanjeBosanac1993 je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:29 pmDavno se o tome pricalo i najavljivalo da ce infrastruktura i hrpe betona propadati. Najbolnije je danas bilo pogledati reklame na jugu onako prazne bez sponzorskih bilborda a dosli su i najavljeni kao ljudi koji dovode i obecavaju nam kule i gradove.
Ovaj teren ce kroz dvije godine biti teren poput Bilinog Polja ,koji se sminka samo da izdrzi jednu utakmicu reprezentacije..ali necu previse o tome jer ce biti da izazivam nemir ali mi je isto zao sto se stanje ne dize na visi obecani nivo.