Veca
Sinisa,Sipa,Bogi,Pava
Hare,Mujezinovic
Zec,Veseli,Zaim
Krpa
Ramovicu do kraja sezone nedopustiti da odigra cijelu utakmicu.Momak jednostavno nezna da se cuva,previse je srcan,daje se 200%
Plava Porodica je napisao/la: ↑sub mar 09, 2019 11:56 amTi znaš da je neko nesposoban..
Mani se šupljiranja i trovanja lažima ove mase na forumu..
To jest,ali kamatu nije naplatio kao sto se stvorila prica.Ljudi su prvo poslali opomene da se uplate pare,nakon sto nisu uplacene normalan tok je bio blokada racuna.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub mar 09, 2019 11:56 amAli je blokirao racun u momentu kad nam i nije bilo bas najbolje. I na neki nacin da se nova uprava pokaze u javnosti kao sposobna.zuka je napisao/la: ↑sub mar 09, 2019 11:52 amAmaru nije isplacena niti 1KM na osnovu kamata,i to mnogi znaju na forumu samo se ne pise o tome.neroazzuro je napisao/la: ↑sub mar 09, 2019 11:34 am
Izvini, moradoh priupitat, jel to on ipak nije tražio kamatu?
Ili jeste, što bi ga onda i učinilo kamatarom? Kažem, možda ja nisam u toku.
Pozdrav
Izdavanje građevinske dozvole je u nadležnosti lokalne zajednice. U našem slučaju Općine N.S. Kada je izdata građevinsaka za tu "manju" tribinu, lično ju je u Klub dostavio Koldžo. Imaš na netu...slikanje ovo, ono. Nakon toga su naši odmah podnijeli zahtjev za redefinisanje projekta i građevinsku dozvolu za tu veću tribinu (sadašnju). Načelnik je čak nakon okončanja radova i puštanja tribine u "rad" bio na svečanom otvaranju.
Jeste, sinoc je bio pljusak.
Nema tekstualnih prenosa na omladinska škola FK Željezničar, kao prošle polusezone, a to je bila dobra stvar. Sad samo možemo saznati konačni rezultat.
Nekad i na poluvremenu, ali rijetko jer su delegati ono baš ažurni da upisivanjem rezultata
To bi moglo valjati za teren.
Dijelim brate tvoje misljenje u potpunosti, ali mi se razlikujemo od njih koji su konstanto trovali stranicu. Oni nisu navijaci naseg kluba, nije im bitan Zeljo. Meni je iznad svega, pa tako bih volio kada bi bar pred tekmu dan da se prica o utakmici. Jer ja se ne mogu kao oni nasladjivati porazima svog kluba. Boli svaki poraz, pa makar na celu kluba i na klupi najveci dusman na svijetu.
Nista njih ne jebu zadnjih godina. Nemoj da se zavaravamo. A ako gledamo duze onda su jebali sve s vremena na vrijeme a ne samo nas i njih. Nemoj da upadnemo u zamku da smo u istoj situaciji i mi i oni sto se ticw NSBiH. Ako si mislio samo na ovo vezano za gostovanja ok ali nisu svi procitali tekstDurgo je napisao/la: ↑pet mar 08, 2019 4:29 pmeto nakon 50 godina Manijaci i Kone imaju nesto zajednicno.... "je.bu kevu savezu"...
sto na kraju krajeva i treba biti, je.bu nas godinama, ako cemo realno pricati, je.bu i jedne i druge na smjene.... prema tome na derbiju "savez napolje", na tekamam repkse "savez napolje" + baljke...![]()
Derbi ti je sutra u 14 sati.ponosannavas je napisao/la: ↑sub mar 09, 2019 12:53 pmNema ga ni u repci. Sigurno je povreda. Nema ni malog Musica. Sta je sa njim? Kad je derbi juniorski?
Boga mi dragog nisi ti to shvatio dobro...zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sub mar 09, 2019 11:41 amkada cete shvatiti da Amar NIJE uzeo kamatu, tehnicki jeste, ali ta kamata je bila jedini nacin da naplati svoja potrazivanja koja nisu bila dokumentovana, a svi znaju da postoje, nadam se da si shvatio, ne radi se tu ni o kakvim dodatnim parama pored osnovice, ali ljudi nece to da shavte jednostavnoGuvo je napisao/la: ↑sub mar 09, 2019 11:38 amNecemo da dolazimo zato sto necemo da podrzimo trenutne procese u klubu bolan . Da nas boli ***** za dugovima dolazili bi , pa jeli ti podrzavas to sto je amar uzeo kamatu majke ti?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub mar 09, 2019 11:34 am
Majstore svakako necete da dolazite na utakmice. Boli te ***** i za dugoovima.
Hvala buraz. Fakat mi nije jasno kako to da stranice malo rade malo ne. Nije to samo kod nas nego generalno kod svih saveza, klubova i sl. To moze bilo ko raditiLARSSON je napisao/la: ↑sub mar 09, 2019 12:59 pmDerbi ti je sutra u 14 sati.ponosannavas je napisao/la: ↑sub mar 09, 2019 12:53 pmNema ga ni u repci. Sigurno je povreda. Nema ni malog Musica. Sta je sa njim? Kad je derbi juniorski?
Kad bi ovaj stručnjak što vodi FB stranicu odgovarao znali bi šta je sa ova dva igrača.