A šta ako je to neko momku rekao, a on samo prenio bez zle namjere. Ovdje je u zadnje vrijeme svaki 4,5 post iz zle namjere, ismijavaju se pojedini postovi, pa čak i forumaši i nikom ništa. Momak je odmah rekao da se i on nada da nije istina i da je najmanji problem on. Puno veće neistine su pisane po forumu, samo Amar je postigao dogovor ili bio blizu dolaska 10 puta u zadnjih mjesec dana pa ništa..storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 4:41 pmTakodjer, @Bosanac je banovan zbog laznih prica o viber grupama.
Te stvari se ne prenose ovdje, bila to istina ili ne. Ionako je dovoljno losa atmosfera, ne trebaju nam te stvari jos.Zaka je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 4:47 pmA šta ako je to neko momku rekao, a on samo prenio bez zle namjere. Ovdje je u zadnje vrijeme svaki 4,5 post iz zle namjere, ismijavaju se pojedini postovi, pa čak i forumaši i nikom ništa. Momak je odmah rekao da se i on nada da nije istina i da je najmanji problem on. Puno veće neistine su pisane po forumu, samo Amar je postigao dogovor ili bio blizu dolaska 10 puta u zadnjih mjesec dana pa ništa..storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 4:41 pmTakodjer, @Bosanac je banovan zbog laznih prica o viber grupama.
Ja sam probo da glasam ali kad dodje ono "I'm not a robot," ne mogu da rijesim nikako.
Niste do koljena orgu da bi ste se uporedjivali.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 4:40 pmNe odgovori ti meni.
Takodjer, da se i istina kaze, razlika je sto je ta prva anketa stajala 7 dana, a ova 2 dana. I ovih 64 glasa su previse koliko su zasluzili na terenu.
Generalno, osjetljiva je atmosfera, i zadaca svih nas je da doprinesemo zdravoj diskusiji. Sa ovim gore, kako ti kazes "isaretom", ne vidim kako to radis. Bas suprotno.![]()
"Nismo" valjda, svi smo zajedno, a ne "niste". Ne uporedjuje se niko sa orgom, uporedjujemo rezultate ankete. Ista stvar i sa 1921 forumom. Ili i oni nisu do koljena orgu, ili mozda nama, ili mozda mi njima, ili mozda org i mi njima, ili mozda... uf izgubih se, ajmo ponovo...kremenko je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 4:52 pmNiste do koljena orgu da bi ste se uporedjivali.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 4:40 pmNe odgovori ti meni.
Takodjer, da se i istina kaze, razlika je sto je ta prva anketa stajala 7 dana, a ova 2 dana. I ovih 64 glasa su previse koliko su zasluzili na terenu.
Generalno, osjetljiva je atmosfera, i zadaca svih nas je da doprinesemo zdravoj diskusiji. Sa ovim gore, kako ti kazes "isaretom", ne vidim kako to radis. Bas suprotno.![]()
Nakon Sirokog je svakako bivsi...nema logike da ne bude.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 4:57 pmHajmo Oda kreni lagano...picko jedna. Ko ti sada kriv?
Sta kazes najvise bi volio da uprava donese odluku pa picko donesi je ti.
Naravno da nema i svako onaj ko zna a suti je Zeljin dusman, isto kao i oni koji ga ruse.
nikad nije ni imalo. ovo su sve posljedice
Ma neka ide odmah, picka odvratna. Sta ceka da otkaz dobije pa da malo napalti? Lik ko da nije na klupi, ima igrace kojima smije prigovoriti i kome ne.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 4:58 pmNakon Sirokog je svakako bivsi...nema logike da ne bude.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub nov 24, 2018 4:57 pmHajmo Oda kreni lagano...picko jedna. Ko ti sada kriv?
Sta kazes najvise bi volio da uprava donese odluku pa picko donesi je ti.
I vidis, gore si dobro pogrijesio. Necemo ti uzeti za zlo ovaj put, ali cemo upamtiti.