čet okt 25, 2018 7:14 pm
Jučer se kanio nešto napisati o pobjedi u Mostaru, odgovoriti @brki na post od prije par dana, ali preduhitriše me.
Ako su svi ujedinjeni, neka budu ujedinjeni do kraja, to bilo u lošem ili u dobrom. Samo neka ne budu opet toplo-hladno. Navijači najviše mrze kad se osjećaju izdanim, e to najviše boli. Poraz zaboli, ali poraz je "fizička" bol, ali izdaja je "psihička" bol. Famozni derbi na Koševu od prošle godine, poslije Krupe, je najbolji primjer. Bili bismo mi kivni da su izgubili, a borili se, ali brate da u takvoj situaciji ti prešetaš utakmicu i ne želiš pobijediti, to je izdaja. To najviše boli.
Ova situacija neka se odvije kako se odvije. Ako to znači da ćemo se riješiti tereta kojeg nosimo 3 godine - super! Fazon je što to nije samo u igračima, ali eto oni su odlučili da preko njihovih leđa sva ova kampanja ide. Problem je i u tome što mi "moramo" osvojiti titulu, pa čekaj prvi kiks eto jauka na tribini, ulici, forumu, satelitima koji kruže oko Zemljine orbite.
Je*iga, nije ovo grom iz vedra neba, nego smo se mi s ovim (u blažoj ili malo manje blažoj formi) susretali više puta u zadnjih par godina.
Idemo mi dobiti Zvijezdu, neka se iznenade svi
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice