pon sep 24, 2018 12:33 am
Ništa! nikad nismo dobili u ovoj selendri i evo, tradicija ostaje i to samo zahvaljujući plavima! Mogla je ova tekma otići i u našu korist, ali nije! otvorena tekma gdje naša zadnja linija, a pogotovo vezni red i bekovi, previsoko stoje! Ali to ostavljam Odi i dajem mu punu podršku! Mislim da smo sve negativne kredite ispucali i pravo lice trebamo pokazati u derbijima sa velikom četvork om! mislim da to možemo! Želim Odi da izdura do zime i da po svojoj želji dovede dva-tri istinska pojačanja. Zgusnuto je na vrhu, mi imamo tri kući i imperativ je 9 bodova! neće nimalo biti lako, obzirom kako igramo, pogotovo kući! misterija su mi Stojan i Arežina, jer klupa nam je pravo tanka! Mislim da neko od njih jeste kadar preokrenuti ovakve mečeve, ali Oda najbolje zna. Kažu, nuđena fina cifra Stojanu da raskine i nije htio! Arežina će kad se oporavi vjerovatno dobiti još poneku šansu, pa će tek onda ŠSŠ odlučiti šta i kako dalje. Imam osjećaj, kako je pao Čurjurić u igri, pao je i Željo! Jovanu nikad ne znaš. Šaban danas preslab! Nema duela. falio je Hajdar pravo da se gomba sa ovim seljacima! I ne znam šta ovi naši razmišljaju u igri, kad igraju dugim loptama, a kod njih sve macani i lako to rješavaju! I još nešto: Naj..em se svega onom njihovom nazovi treneru! Čuj, ispustili dva boda! Pa nismo mi tojšići majm..e! Ubijeđen sam da Željo može i mora bolje, a da će Oda posložiti sve kockice i stvoriti novog i jakog Želju, koji će svake sezone prodati dva igrača iz svog pogona i dva nova ubaciti iz U19, i od toga sasvim solidno živjeti. Nisam za namještanje, jer to nije u našem duhu! Pošteno, pa ko koga prevari!
P.S. Hvala na dopuštenju za registraciju. Imao sam nekih problema sa mailom, pa sam drugi ostavio i sad je ok. Inače, već dugo čitam ovaj forum.