uto avg 28, 2018 11:39 am
Mogli smo mi i Krupu natrpati da je sve išlo kako treba. U prvih 10-15 minuta najbolja igra odavno, gol, prečka i zeko prilika. Kasnije su ovi iz Krupe skontali da moraju umrtviti igru, više su proveli na zemlji nego sa loptom u nogama, konstantno vršeći pritisak na sudiju da se kao ide oštro na njih. Jedini prelaz centra onaj penal koji su tražili u sudijskom. Odavno lakše poluvrijeme nije bilo, bez srkleta.
U drugo smo valjda ušli sa onim "lahko ćemo, ovi nemaju pojma" a realno na osnovu prikazanog iz prvog tako je i bilo, ljudi ti zabiju jedan taman kad je izašao Zaim a Veseli se nije još ni zagrijao kako treba, pa Vranješ kiksa, izgubili smo sredinu izlaskom Jovana i Ivana. Zeko nikog da prođe po strani, u sredini onaj njihov jablan 5-ica ne možeš na visoke a Vranješ i Arežina daleko da se proba kroz sredinu i to je to.
U globalu, po meni nismo mi odigrali loše već jednostavno neke stvari su se tako poklopile "pogrešne" izmijene i umjesto da protivnika pritisneš ti nemaš "raspoloženih" igrača za to već bude kontra, čupaš i bod. Jbg, Oda reče da je vidio, ja vjerujem da jeste. Jovan je profesor za Vranješa, Ivan za Arežinu. Bez njih, ili barem jednog teško da možemo, ostalo su svi u 5 deka...
Zadnja izmjena:
salle86, dana/u uto avg 28, 2018 11:41 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍