Ne moze niko biti dobar, ljudi su objektivno bolja ekipa od nas. Nasa sansa je jedino da svi do zadnjeg ostave srce na terenu i da se nadamo da se iz toga izrodi neka prilika za nas. Mi nemamo sta izgubiti oni su favoriti.
Ne moze niko biti dobar, ljudi su objektivno bolja ekipa od nas. Nasa sansa je jedino da svi do zadnjeg ostave srce na terenu i da se nadamo da se iz toga izrodi neka prilika za nas. Mi nemamo sta izgubiti oni su favoriti.
Zasto ne pises otvoreno o tadasnjim događanjima?reks1 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 10:20 amMozda nas je i onda "svlacionica" syebala,ko zna?Bilo je i onda igranja i neigranja.I onda je ego pojedinih zvijezda bio ispred kluba,ako se dobro sjecamMorzhy je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 8:29 amIsto sam to pomislio. Svaku ekipu smo hvatali kada je bila u najboljoj formi u vlastitoj istoriji...Hapoel, Maccabi, Maribor, Plzen...i ova Zeta sad je najbolja Zeta ikad, vjerovatno i AIK...baš pehovi jbtjovanmaksimovic je napisao/la:yebo majku... sto nama ovakav maribor ne naleti 2012. godine... yebem ti srecu...
Veliki Juve ga je mozda popuasio u finalu zbog toga,bar po kuloarima.Doduse ekspresno su i otpustili par zvijezda,Ne znam nadam, se da ovo starijih sto je ostalo u timu nece stavljaati svoj ego iznad kluba.
I ko jos?
yebo sliku svoju meščini i tad Bogi očajan bio hahahaha
Model1964 je napisao/la:I ko jos?
Pogledaj sastav protiv MB gore pa uporedi.
Prvo poluvrijeme odlicno. Na poluvremenu ucjena "Daj pare ili ne igramo"
Drugo poluvrijeme ocaj
Nemoj se smijati, ovo je za plakati
Zato sto je licitiranje imenima pred danasnju tekmu kontraproduktivno,Davno sam napisao da nicije maslo ni u onim a ni u ovim desavanjima s kraja prvenstva,nije za Ramazana.Model1964 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 10:28 amZasto ne pises otvoreno o tadasnjim događanjima?reks1 je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 10:20 amMozda nas je i onda "svlacionica" syebala,ko zna?Bilo je i onda igranja i neigranja.I onda je ego pojedinih zvijezda bio ispred kluba,ako se dobro sjecam
Veliki Juve ga je mozda popuasio u finalu zbog toga,bar po kuloarima.Doduse ekspresno su i otpustili par zvijezda,Ne znam nadam, se da ovo starijih sto je ostalo u timu nece stavljaati svoj ego iznad kluba.
Jeste da nije bas pravo vrijeme uopste pocinjati tu pricu, al eto
Bilo je korisnije nakon krah u prvenstvu uporediti ta dogadanja sa sadasnjim.
Uglavnom, ako budemo vodili na poluvremenu Slavko treba da zamijeni dvojicu, a ako on neće onda uprava neka im da šta zinu, jer se nama gleda Željo protiv Brage na GrbaviciModel1964 je napisao/la:Nemoj se smijati, ovo je za plakati
Isti igraci i sada igraju i rade sto su i tada radili
Tako jePlava Porodica je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 11:04 amHajde ba dosta ove teme..
Kako uvijek nađete u nevakat.
Večeras mojne da ko se.re na ekipu ako budu trčali i borili se, ljudi su duplo jači ali ja nadam se i vjerujem u jednu frljoku.
Samo prvih 30 minuta izgurat i naši su 10000%
igrati kao proći - ne. gotovo nemoguće. ali nije se moralo primiti šest i to sam ja i tada tamo pisao...Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 20, 2017 11:03 amMoj Model, samo prava ekipa kao Juve odmah odstrani takve igrace pa makar bio i najbolji stoper na svijetu, a mi bgm il ne smijemo il ne znamo.
Morate priznati i da smo poslije Serifa igrali odlicno iako smo dobili "jaceg" protivnika. Ubili ih vise nego Zrinjski Maribora u prvom poluvremenu. Realno moglo biti 3-0. Medjutim, ti primas gol i ispuses. Pa na gostovanje ides na ekskurziju i primis 6 komada.
A nije da se nije moglo s njima igrat.
Poslije,Maribora,sjedim sa Brkom,pitam ga: Sto Bekrić nije igrao?