Jeste cilj je.. ali!hardwell je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:11 pmZar nije cilj kluba kao što je Željezničar da njegove utakmice gleda što više ljudi, kako na tribinama tako i na TVu. Razumijem što slabije ekipe pristaju na ovo, ali ne kontam zašto pristajemo mi, Sarajevo, Zrinjski..
Nije isto kada te prenosi SK i to gleda bruka ljudi (Jedni gledaju što navijaju za Želju, drugi gledaju što ga mrze, drugi su neutralni pa će im se svidjeti možda atmosfera, klub, navijači pa će i oni početi ozbiljnije pratiti Želju, možda nekada doletiti i pogledati utakmicu. Neki su upalili TV slučajno pa će pregledati utakmicu iz dosade), i kada te prenosi MojaTV na kojoj će te gledati simpatizeri ili ljudi koji nisu imali novca da pogledaju utakmicu ili su bili spriječeni iz nekog razloga.
jeste. hoću da kažem da problem nije u spremnosti da se daju pare, za naše uslove. nije bio ni prošle sezone, bilo se i previše široke ruke sa pogrešnima.Kapiten je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:12 pmi je li izradio taj poskupi ili ?ChWilla je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:04 pmama nije kaiš u pitanju. i prije prodaje lendrića i prije prolaska zete dogovoren je još jedan poskup igrač za naše uslove. svima je jasno šta fali i pojačanja će biti još. stvar je u rejtingu lige, i u nakaradnom rasporedu i trajanju pauze i prelaznog roka. niko pravog pojačanja još nije doveo, a otišao je i sarajevu najbolji igrač, zrinjskom su otišla tri. ali dovodiće sigurno još mjesec do dva, i oni i mi.
Ugovor je napravljen. Savez za 5mil KM prodao telekomu ligu za naredne 3 god. Kako telekom odluci tako ce biti. Zrinjski zamolio Sarajevo da se njihova utakmica pomjeri za nedjelju. Izaslo na svim portalima. Danas odluka da se ipak igra u subotu. Telekom odlucio jer im tako odgovara zbog prijenosa,zavrseno igra se u subotu.
Od ove sedmice obavezno uz zelene uzimati i po pola zute.neroazzuro je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:17 pmMajku im njihovu lihvarsku, sad iz sveg srca navijam da se reprezentacija ne plasira niđe. Kako me ovo frustrira, sve im jeb.em.
Iskoristava savez nas i pitare maksimalno.
A mi od toga nista nemamo.
Daj Boze da nije, niko sretniji od mene. Cini mi se da znas nesto vise od mene pa cu ti vjerovati.ChWilla je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:04 pmama nije kaiš u pitanju. i prije prodaje lendrića i prije prolaska zete dogovoren je još jedan poskup igrač za naše uslove. svima je jasno šta fali i pojačanja će biti još. stvar je u rejtingu lige, i u nakaradnom rasporedu i trajanju pauze i prelaznog roka. niko pravog pojačanja još nije doveo, a otišao je i sarajevu najbolji igrač, zrinjskom su otišla tri. ali dovodiće sigurno još mjesec do dva, i oni i mi.
S boljim i reprezentativnijim svakako da bi mogli boljefcz je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:23 pmDaj Boze da nije, niko sretniji od mene. Cini mi se da znas nesto vise od mene pa cu ti vjerovati.ChWilla je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:04 pmama nije kaiš u pitanju. i prije prodaje lendrića i prije prolaska zete dogovoren je još jedan poskup igrač za naše uslove. svima je jasno šta fali i pojačanja će biti još. stvar je u rejtingu lige, i u nakaradnom rasporedu i trajanju pauze i prelaznog roka. niko pravog pojačanja još nije doveo, a otišao je i sarajevu najbolji igrač, zrinjskom su otišla tri. ali dovodiće sigurno još mjesec do dva, i oni i mi.
Slazem se i za rejting i za sugav raspored, ali ne mogu se oteti utisku da bismo mogli vise s boljim i reprezentativnijim sportskim direktorom od ovog... Trenutnog.
Sto se tice konkurencije - **** njihova pojacanja. I jedni i drugi svakako imaju svoje zvizdace i mahace. Mi koje zanima samo teren moramo biti nivo iznad njih da bi ih sve gurnuli ispod sebe.
znaš šta mene handri ?ChWilla je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:04 pmama nije kaiš u pitanju. i prije prodaje lendrića i prije prolaska zete dogovoren je još jedan poskup igrač za naše uslove. svima je jasno šta fali i pojačanja će biti još. stvar je u rejtingu lige, i u nakaradnom rasporedu i trajanju pauze i prelaznog roka. niko pravog pojačanja još nije doveo, a otišao je i sarajevu najbolji igrač, zrinjskom su otišla tri. ali dovodiće sigurno još mjesec do dva, i oni i mi.
Vjeruj da bi se o tome trebalo ozbiljno razmisliti... panj je mnogo jeftiniji, a ucinak isti
?
Šta fali Adilovicu onda, ako gledamo produktivnostza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:36 pm?
statistika kaze da je bio najproduktivniji napadac Zvezde gledajuci provedene minute na terenu i broj postignutih golova.
u sjecanju imam slike "naseg rastanka" a problem vidim i u njegovim godinama.LARS1921 je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:37 pmŠta fali Adilovicu onda, ako gledamo produktivnostza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:36 pm?
statistika kaze da je bio najproduktivniji napadac Zvezde gledajuci provedene minute na terenu i broj postignutih golova.
baš me razočarao sa ovim Zrinjski je stepenica više u mojoj karijeri. Gledao sam ga i baš mi se svidio kao igrač, ali zbog ove rečenice nimalo ga ne žalim. Intresantno je da počinju da se otimaju igrači u u ovim mlađim kategorijama tj da se sad i tim igračima dižu cijene. Ne brani niko Zrinjskom da uzme igrača, ali fakat je kod tih omladinaca loše organizovano genrealno u Evropi da svako ko hoće da uzme igrača može ga uzeti bez problema nekih većih. Mnogo prelazaka se dešava i djeca baš rano idu i vani. Generalno govorim, a ne samo za ovaj prelazak.south side je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 1:19 pmRedove FK Željezničar u ljetnom prelaznom roku napustio je dojučerašnji član kadetske selekcije tog kluba Elvir Duraković. Duraković će od naredne sezone nastupati za juniore HŠK Zrinjski, te vjeruje da je napravio pravi potez. "U Želji sam proveo godinu dana, nismo se dogovorili za daljnju saradnju. Svom bivšem klubu i saigračima želim sve najbolje u narednom periodu", kazao je Duraković za
Pročitaj više na: http://****.ba/bh_fudbal/durakovic-zrinjski-je-stepenica-vise-u-mojoj-karijeri/244977
KO je rekao da će SK prenositi. Fino je pisalo da samo Evropske prenosechile je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:38 pmToliko o tome da ce sk prenositi nase prvenstvene tekme...sve i jedna utakmica u kojoj igramo ide na njihovoj tv. Bas me zanima kakvu su ponudu dali i kako klubovi prihvate ovu glupost. Pa ni 10% stanovnika ove drzave nema priliku pratiti na tv-u utakmice zalosno.