čuj ko, možeš me nać na cometu
Ali oni su bordo boje, nisu crveneModel1964 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 10:45 pmDaj milim te zanjeni Sinamovu sliku za bilo sta da nije crveno. Mozes staviti sliku u nasem dresu, Federera, rode, zmajeve, slsdoled....Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 10:39 pmJedan slikao kolu i napisao opis "poslije treninga".
Samo da nije crveno
Ako me poslusas necu te vise pilati za tvoju sexualnu orjentaciju.
Obecavam!
Utakmice se igraju 13. i 20. jula, a u prvom susretu naš Klub je domaćin.kontra_splita je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 12:05 amJos jednom da pitam, izvinite stvarno... Kad je gostujuća sa AIK-om ako, ako Bog da, prođemo Zetu, ima li neko da zna 100%?
Znači 13. Grbavica a 20. Stockholm..hvala ti brate
kontra_splita je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 12:09 amZnači 13. Grbavica a 20. Stockholm..hvala ti brate
Gospodin. Treba mu Miske uručiti dres ili bar članskuSIMA_SIMAU je napisao/la:Ime Vuka Martinovića ostalo je u sjećanju svih ljubitelja fudbala u Bosni i Hercegovini, a posebno navijača Željezničara tog ljeta 2014. godine.
Tada su u prvom pretkolu Evropske lige snage odmjerili Željezničar i crnogorski Lovćen. Plavi su u ovom dvomeču bili bolji sa ukupnih 1:0 i prošli su u narednu fazu u kojoj su ispali od makedonskog Metalurga.
Martinović je tada nosio dres Lovćena, a ostao je upamćen da po svojoj izjavi da navija za Željezničar još od malih nogu. Godinama prije i poslije te utakmice Martinović je bio redovan gost na Grbavici, barem na derbi mečevima protiv Sarajeva.
Sudbina je htjela da i ove sezone Željezničar odmjeri snage sa ekipom iz Crne Gore. Plavi će igrati sa Zetom, a i ovoga puta na tribinama će biti Vuk Martinović. Martinović trenutno nastupa za Mladost iz Podgorice, a sutra će sa tribina bodriti svog Želju.
– Zbog povrede propuštam utakmicu svog tima. Moji saigrači sutra igraju protiv Gandastara u Armeniji i vjerujem da će izboriti plasman u naredni krug. Naravno da ću sutra biti na tribinama i bodriti Željezničar. Plavi imaju dobar rezultat i nadam se da će i sutra pobijediti Zetu i proći u naredni krug takmičenja. Željo je nešto posebno u mom životu i kada god imam vremena pratim utakmice Željezničara – kazao je Martinović za hehe.ba.
Martinović je rođen u Podgorici prije 27 godina. Prošao omladinsku školu Partizana, a za mladu reprezentaciju Crne Gore skupio je pet nastupa. Igrao je za Lovćen u dva navrata, švedsku Syriansku, OFK Beograd, a trenutno nastupa za Mladost iz Podgorice
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 12:04 amIme Vuka Martinovića ostalo je u sjećanju svih ljubitelja fudbala u Bosni i Hercegovini, a posebno navijača Željezničara tog ljeta 2014. godine.
Tada su u prvom pretkolu Evropske lige snage odmjerili Željezničar i crnogorski Lovćen. Plavi su u ovom dvomeču bili bolji sa ukupnih 1:0 i prošli su u narednu fazu u kojoj su ispali od makedonskog Metalurga.
Martinović je tada nosio dres Lovćena, a ostao je upamćen da po svojoj izjavi da navija za Željezničar još od malih nogu. Godinama prije i poslije te utakmice Martinović je bio redovan gost na Grbavici, barem na derbi mečevima protiv Sarajeva.
Sudbina je htjela da i ove sezone Željezničar odmjeri snage sa ekipom iz Crne Gore. Plavi će igrati sa Zetom, a i ovoga puta na tribinama će biti Vuk Martinović. Martinović trenutno nastupa za Mladost iz Podgorice, a sutra će sa tribina bodriti svog Želju.
– Zbog povrede propuštam utakmicu svog tima. Moji saigrači sutra igraju protiv Gandastara u Armeniji i vjerujem da će izboriti plasman u naredni krug. Naravno da ću sutra biti na tribinama i bodriti Željezničar. Plavi imaju dobar rezultat i nadam se da će i sutra pobijediti Zetu i proći u naredni krug takmičenja. Željo je nešto posebno u mom životu i kada god imam vremena pratim utakmice Željezničara – kazao je Martinović za hehe.ba.
Martinović je rođen u Podgorici prije 27 godina. Prošao omladinsku školu Partizana, a za mladu reprezentaciju Crne Gore skupio je pet nastupa. Igrao je za Lovćen u dva navrata, švedsku Syriansku, OFK Beograd, a trenutno nastupa za Mladost iz Podgorice
Lijevi bek kažeš...
Koje sam ja kurate sreće... Prvo Zeta pa i AIK (abd).Hurmasica je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 12:08 amUtakmice se igraju 13. i 20. jula, a u prvom susretu naš Klub je domaćin.kontra_splita je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 12:05 amJos jednom da pitam, izvinite stvarno... Kad je gostujuća sa AIK-om ako, ako Bog da, prođemo Zetu, ima li neko da zna 100%?
https://fkzeljeznicar.ba/moguci-protivn ... vik/26769/