Eisenbahner1921 je napisao/la:ova tema je zrela za promjenu imena

Kako je nazvat, pitanje je sada

Eisenbahner1921 je napisao/la:ova tema je zrela za promjenu imena
Trygove skandinavske bludniceOmar500 je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:ova tema je zrela za promjenu imena![]()
![]()
![]()
Kako je nazvat, pitanje je sada![]()
Brate ja sam zavrsio sa pisanjem na ovom forumu, nas nekoliko je diglo ovaj forum na noge, presli smo ovdje i pisali sve i svasta na bilo kojem topicu bukvalno DAN I NOC, sve u svrhu kako bi privukli raju jer su stvarno momci na sajtu ekstra, i sada je postao to sto jeste. Da bi sada neko koji je dosao iza mene tu, na meni trenirao strogocu i mozes misliti mene banovao zbog toga sto postavljam linkove od instagrama i pokusavam raju da oraspolozim i to svaku noc. I to mene, koji nikad nisam nikog uvrijedio niti mu rekao ruznu rijec. Doveo sam minimalno 15 ljudi na forum. Ako je to problem brate, Tryg nece vise pisati ovdje.Plava Porodica je napisao/la:Tryg vrati se iz Boonoovica jos jaci!
Imas vremena da nam spremis jedno dvadesetak vrh picica.
#JeSuisTryg #prayforTryg
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Hajde ne budi ko neki..ostani sa nama, pisi na ovoj temi.Tryg je napisao/la:Brate ja sam zavrsio sa pisanjem na ovom forumu, nas nekoliko je diglo ovaj forum na noge, presli smo ovdje i pisali sve i svasta na bilo kojem topicu bukvalno DAN I NOC, sve u svrhu kako bi privukli raju jer su stvarno momci na sajtu ekstra, i sada je postao to sto jeste. Da bi sada neko koji je dosao iza mene tu, na meni trenirao strogocu i mozes misliti mene banovao zbog toga sto postavljam linkove od instagrama i pokusavam raju da oraspolozim i to svaku noc. I to mene, koji nikad nisam nikog uvrijedio niti mu rekao ruznu rijec. Doveo sam minimalno 15 ljudi na forum. Ako je to problem brate, Tryg nece vise pisati ovdje.Plava Porodica je napisao/la:Tryg vrati se iz Boonoovica jos jaci!
Imas vremena da nam spremis jedno dvadesetak vrh picica.
#JeSuisTryg #prayforTryg
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Htio sam da saljem stormu privatnu poruku da vidim hocel za njeg biti kakve sankcije, ali necu. A osoba koja me je banovala sljedeci put, napisi da svi vide razlog i potpisi se da svi znaju ko si.
Hvala dovidjena i prijatno!
VOLIM TE ZELJO! SAMPIONE MOJ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
LARS1921 je napisao/la:deinjo na aparatima
kaće mirso taj stanic u sd?neymar 11 je napisao/la:.
šta je ovo majkl zapjenioarelinho je napisao/la:.