.ja se samo nadam da cemo se prestati glodjati izmedju sebe.i uz kvalitetna pojacanja sto  vise gurati najbolje juniore
.ja se samo nadam da cemo se prestati glodjati izmedju sebe.i uz kvalitetna pojacanja sto  vise gurati najbolje juniore .ja se samo nadam da cemo se prestati glodjati izmedju sebe.i uz kvalitetna pojacanja sto  vise gurati najbolje juniore
.ja se samo nadam da cemo se prestati glodjati izmedju sebe.i uz kvalitetna pojacanja sto  vise gurati najbolje juniore

Ionako imamo i previše uslova (Olimpik, Sloboda, Radnik).
 Ionako imamo i previše uslova (Olimpik, Sloboda, Radnik).

a ne nisu nam neophodne ni pare od evrope svakako ih imamo sto onaj rece "nemore ih ni krava pojest"
 a ne nisu nam neophodne ni pare od evrope svakako ih imamo sto onaj rece "nemore ih ni krava pojest"   

i to sto kazes.ne vjerujem da moze gore iskreno.samo kolicina dusmanluka i zavisiti prema nama me je iznenadilaleet je napisao/la:Ma nama treba restart u svakom segmentu.

Zamijeniti i čistačice i one što nose kafu.baboatif je napisao/la:nama treba dobra nadogradnja u sportskom segmentu.od sss do psihologa.o skautu da ne pricam.i probati uz kvalitetna pojacanja gurati i juniore

Bojim se da smo se i zvanično pretvorili u neki klubić poput Rome i Napolija u Italiji, Arsenala u Premiershipu ili Leverkusena u Bundesligi.leet je napisao/la:Uprava

Debilno što smatram da je ova odluka loša?Banovansainfa je napisao/la:Kakvi sve debili navijaju za Sarajevo to je zastrašujuće, ništa mi dobro nismo zaslužili.
Ako je tebi dobra odluka o ostavljanju Hurtića na mjestu trenera, onda ne znači da su debili oni koji misle drugačije.Banovansainfa je napisao/la:Kakvi sve debili navijaju za Sarajevo to je zastrašujuće, ništa mi dobro nismo zaslužili.
potpisujemBanovansainfa je napisao/la:Kakvi sve debili navijaju za Sarajevo to je zastrašujuće, ništa mi dobro nismo zaslužili.

i da se ogradim.ne vrijedjam nikoga.za mene su svi nasi.jer smo tu zbog sarajeva.nama pod hitno treba ujedinjenje da smo svi na istoj strani koliko god se razmimoilazili u misljenjima pa nismo roboti da isto mislimo.sve se moze rijesiti i bez vrijedjanja da nam se.dusmani nasladjujutribina je napisao/la:Uprava veze s vezom nema.
Sljedeća sezona će nam biti pravo vesela.Ako je tebi dobra odluka o ostavljanju Hurtića na mjestu trenera, onda ne znači da su debili oni koji misle drugačije.Banovansainfa je napisao/la:Kakvi sve debili navijaju za Sarajevo to je zastrašujuće, ništa mi dobro nismo zaslužili.