Šteta što su se opustili na kraju, trebalo je hladno biti 20+. Valjda sve bude kako treba i konačno postane zanimljivo pratiti domaću košarku.

Nestorm_raider je napisao/la:Je li vi ovaj klub dozivljavate kao KK Bosnu? Ovim pitanjem ne zelim da naginjem ni na jednu stranu, cisto pitam, da vidim sta kazu ljudi.
Slazem se, meni je isti "šmek" gledati ovu ekipu kao i onu iz najboljih dana, naravno nivo takmicenja ne dozvoljava isti level radovanja, povezanosti i sve sto ide s tim, ali nadam se da za koju sezonu punimo opet Skenderiju gledajuci neizvjesne partije ABA lige..Анарки je napisao/la:Ja je doživljavam... Jer za koga navijati uopšte? Zbog finansijskih problema promijenili ime, ni prvi ni posljednji... I prije je imala Asu, ovo ono, u imenu, jebaji ga
ma dobro bice, yebo te da je vratit ono nlb ili goodyear liga pa još i prenos na bhtu..Анарки je napisao/la:Mislim da postoji neka varijanta da ćemo imati dva kluba u ligi, bar mislim... A ima i varijanta pozivnice, samo je ona 'poskupa' valjda.
Ali polahko, ima do ABA-e
Pa imas na yt svaku utakmicu, ako me ne zayebavasLARS1921 je napisao/la:Hvala, dosta mladih. Vidim i buraz od tadije igra, mašala. Kad bi bar bilo na BHTu, svakako im je program karina
Moguće, vjeruj da ne znam, ne pratim našu košarku uopšte, znam da su momci sa sport1 radili igokeu nešto. Mada mi nije to nešto da gledam na ytu bez komentatora.ž'21 je napisao/la:Pa imas na yt svaku utakmicu, ako me ne zayebavasLARS1921 je napisao/la:Hvala, dosta mladih. Vidim i buraz od tadije igra, mašala. Kad bi bar bilo na BHTu, svakako im je program karinaSvako kolo, svaku utakmicu imas na youtube kanalu Saveza
Komentarisaće @АнаркиLARS1921 je napisao/la:Moguće, vjeruj da ne znam, ne pratim našu košarku uopšte, znam da su momci sa sport1 radili igokeu nešto. Mada mi nije to nešto da gledam na ytu bez komentatora.ž'21 je napisao/la:Pa imas na yt svaku utakmicu, ako me ne zayebavasLARS1921 je napisao/la:Hvala, dosta mladih. Vidim i buraz od tadije igra, mašala. Kad bi bar bilo na BHTu, svakako im je program karinaSvako kolo, svaku utakmicu imas na youtube kanalu Saveza